Marian Vasile: Ţinta PMP pentru alegerile locale din 2016 este de peste 20%

Preşedintele PMP Olt, Marian Vasile, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Partidul Mişcarea Populară şi-a propus drept target pentru alegerile locale din 2016 câştigarea a peste 20% din voturile electoratului. 

„Scopul Partidului Mişcarea Populară este ca în alegerile din 2016 să aibă un rezultat de peste 20%”, a anunţat Marian Vasile. Liderul PMP a arătat, în acest context, către sprijinul de care formaţiunea politică se va bucura, în continuare, din partea lui Traian Băsescu.

„Venind la Congresul PMP, duminică, Traian Băsescu le-a făcut o surpriză celor care credeau că preşedintele nu se va mai implica politic şi că nu veni alături de Mişcarea Populară. El a spus cu subiect şi predicat că Partidul Mişcarea Populară este proiectul dumnealui, că nu va veni să conducă patrtidul, dar că va fi partenerul acestui partid. Era firesc să se întâmple acest lucru, era firesc ca o perioadă să stea puţin pe margine pentru că cred că avea nevoie de puţină linişte după două mandate de preşedinte”, a reliefat preşedintele PMP Olt., 

Marian Vasile a refuzat să facă publică o ţintă electorală şi pentru PMP Olt, susţinând că ar fi prea devreme pentru lansarea unei discuţii pe această temă.

PMP Olt are, deocamdată, organizaţii în 67 de localităţi din Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here