TRAGEDIE Bărbat de numai 46 de ani, ars de viu în propria locuinţă după ce a uitat o ţigară aprinsă

Un bărbat de 46 de ani din Dioşti a ars, sâmbătă noaptea, ca o torţă vie în propria casă după ce locuinţa sa a luat foc de la ţigara pe care omul a uitat-o aprinsă. Ajunşi la faţa locului la scurt timp după ce incendiul a fost anunţat la 112, pompierii din Olt nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt au primit apelul prin 112 în jurul orei 21.00 şi au ajuns la faţa locului cât de repede au putut cu două autospeciale şi cu un echipaj SMURD. Din informațiile primite de la persoana care a apelat Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență – 112, proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost surprins de incendiu în interiorul acesteia. Din păcate, victima a fost găsită făcută scrum.

„La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la bunurile din dormitorul locuinței. Din păcate, proprietarul, a fost găsit decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului, în dormitorul unde se manifesta incendiul. Pompierii au reușit lichidarea incendiului după aproximativ două ore de acțiune continuă. Au ars bunurile din camera de locuit, tavanul acesteia și acoperișul casei pe circa 20 de mp”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este o țigară lăsată aprinsă, susţin pompierii.

 

Deşi comuna Dioști se află în județul Dolj, localitatea se află în raionul de intervenție al ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here