Complicii celui judecat pentru uciderea sportivului Cristi Gălbenuşe vor în arest la domiciliu

Cei doi complici ai lui Florian Gulie, cel care la mijlocul anului trecut l-a înjunghiat mortal pe sportivul Cristian Gălbenuşe din Slatina, Nelu Ilie Ciucă şi Robert Marian Ciucă, acuzaţi de complicitate la tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au solicitat, luni, magistraţilor Tribunalului Olt înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu.

Solicitarea celor doi complici a rămas în pronunţarea instanţei pentru marţi, 24 februarie, termen intermediar. Următorul termen al procesului va avea loc în 23 martie, când instanţa va audia noi martori în dosar.

Cristian Gălbenuşe, nepotul antrenorului de box Constantin Gălbenuşe, a fost înjunghiat mortal, la mijlocul anului trecut, pe terasa localului Vintage Pub din Slatina, de Florian Gulie, care era însoţit de alte persoane. Ulterior, agresorii au fugit, dar s-au întors la scurt timp, Gulie continuând să lovească cu o scândură persoane aflate pe terasa pub-ului. El a fost lovit în cap, la un moment dat, cu coada unei sape de patronul localului. În urma loviturii, Gulie a avut nevoie de o intervenție chirurgicală efectuată la Spitalul Clinic de Urgență Caiova.

Agresorul a fost trimis de procurori în judecată pentru omor, împreună cu alte două persoane, Nelu Ilie Ciucă şi Robert Marian Ciucă, acuzaţi de complicitate la tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here