Slătinenii, invitaţi de primar să colaboreze la elaborarea Strategiei de dezvoltare a municipiului

Primarul Slatinei, Minel Prina, invită din nou populaţia municipiului să participe la sondajul privind elaborarea Strategiei de dezvoltare a oraşului gândită pentru şase ani.

În vederea elaborării Strategiei integrate de dezvoltare urbană a municipiului Slatina, autorităţile locale au creat o pagină specială pe site-ul primăriei unde locuitorii vor găsi o hartă pe care pot semnala anumite probleme şi care poate face legătura cu un portalul www.isondaje.ro, unde oamenii pot completa un chestionar în acelaşi sens.

„Așa cum v-am anunțat, pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare a orașului nostru vrem să aflăm opiniile voastre. De pe pagina primăriei sau direct din linkul http://www.isondaje.ro/sondaj/345593733/1/ puteți completa un chestionar de evaluare a principalelor probleme cu care vă confruntați. În baza analizei pe care o avem și a răspunsurilor dumneavoastră vom stabili principalele direcții de dezvoltare pe termen mediu și lung”, a postat pe o pagină de socializare primarul Slatinei.

Nu este pentru prima oară când municipalitatea recurge la un astfel de dialog cu populaţia. Nu demult autorităţile au putut afla opiniile slătinenilor faţă de activitatea poliţiştilor locali, dar şi în lăgătură cu propunerea municipalităţii ca studiile şcolare să înceapă la ora 09.00, cu precădere în unităţile de învăţământ unde studiul în schimburi a fost eliminat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here