Independent în Camera Deputaţilor, Dumitru Niculescu rămâne preşedinte interimar al PP-DD Olt

După ce, în decembrie 2014, deputatul Dumitru Niculescu a părăsit grupul parlamentar al PP-DD, devenind independent, el continuă să rămână la conducerea PP-DD Olt, din poziţia de lider interimar.

Întrebat de OLT-ALERT dacă, în condiţiile pierderii poziţiei de lider al grupului parlamentar al PP-DD din Camera Deputaţilor, ar putea decizia de a părăsi partidul pe listele căruia a fost ales deputat în Colegiul 5 din Olt, Dumitru Niculescu a declarat că nu poate fi vorba să întoarcă spatele PP-DD.

„După «ciorba» făcută de deputaţii noştri în parlament, eu am luat decizia de a rămâne independent, dar nicidecum nu mă gândesc să demisionez din partid. Rămân în partid şi rămân preşedinte interimar al PP-DD Olt”, a declarat Dumitru Nicolescu.

Ales lider al deputaţilor PP-DD în septembrie 2014, el a demisionat din această poziţie la începutul lunii decembrie în urma unor manevre politice în cadrul grupului, după ce ar fi cerut Biroului Permanent al Camerei să o revoce din funcţia de secretar al acestui for pe deputata Liliana Mincă, anterior exclusă din PP-DD. Mincă susţine însă că, exclusă fiind, ea a atacat decizia excluderii la Comisia de Etică a partidului şi că adresa semnată de Dumitru Niculescu şi adresată Biroului Permanent nu ar fi avut acordul grupului. 

La conducerea grupului a revenit deputatul Daniel Fenechiu, deşi acesta a demisionat din PP-DD anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here