Amenzi de peste 20.000 de lei de la jandarmii olteni şi 18 infracţiuni constatate în doar o săptămână

Jandarmii olteni au sancţionat, în doar o săptămână, nu mai puţin de 68 de persoane, valoarea amenzilor ridicându-se la peste 21.000 lei. Ei au organizat în cele şapte zile peste 100 de acţiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, în afara celor efectuate împreună cu reprezentanţii altor instituţii.

În perioada 27 februarie – 5 martie a.c., aproximativ 80 jandarmi au acţionat zilnic, la nivelul judeţului Olt, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, activităţile însumând peste 110 misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice şi 10 misiuni în cooperare cu alte instituţii.

Jandarmii olteni au aplicat 46 de amenzi contravenţionale şi 22 de avertismente scrise, valoarea amenzilor fiind în cuantum de 21 000 lei.

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 18 infracţiuni, dintre care cinci în mod independent şi 13 în cooperare cu Poliţia, cu 21 de autori identificaţi.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here