Olt: Jandarmii s-au întrecut la skandenberg în „Cupa Jandarmeriei Oltene”

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt a organizat, luni dimineaţă, un concurs de skandenberg la care au participat zecu de jandarmi. Întrecerea a avut loc în cadrul competiţiei interne „Cupa Jandarmeriei Oltene”.
 

Timp de două ore, 20 de sportivi jandarmi şi-au demonstrat forţa şi pregătirea fizică, concurând la două categorii de greutate „+ 86 kg” şi „– 86 kg”. Arbitrajul competiţiei a fost asigurat, ca şi anul trecut, de Radu „Valahul”.

„Pentru al doilea an consecutiv, invitat a fost Radu „Valahul”, care a arbitrat competiţia şi a împărtăşit jandarmilor din experienţa în acest sport”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

Concursul de skandenberg face parte din competiţia internă „Cupa Jandarmeriei Oltene” organizată în perioada 9 – 27 martie, cu prilejul sărbătoririi, la data de 3 aprilie, a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. 

Competiţia este organizată cu sprijinul AS „Oltul 746” Slatina şi mai cuprinde întreceri la şah, tenis, tenis de masă, fotbal-tenis şi duatlon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here