Jandarmii olteni au amendat zeci de persoane cu peste 100 milioane lei vechi și au depistat 15 infracțiuni

Jandarmii olteni au sancţionat, săptămâna trecută, zeci de persoane, constatând 15 infracțiuni. La nivelul judeţului, 70 jandarmi au acţionat, zilnic, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Jandarmii olteni au aplicat, în perioada 6 – 12 martie, 25 de amenzi contravenţionale şi șapte avertismente scrise. Valoarea amenzilor aplicate este în cuantum de 10.350 lei. De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 15 infracţiuni, dintre care două în mod independent şi 13 în cooperare cu Poliţia, cu 15 de autori identificaţi.

În aceeași perioadă, peste 70 jandarmi au acţionat zilnic, la nivelul judeţului Olt, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, activităţile însumând 109 misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice şi 15 misiuni în cooperare cu alte instituţii. 

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here