VIDEO / Case distruse de foc în Curtişoara şi Brebeni. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane au ajuns, miercuri, la spital după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări. Din fericire, victimele au suferit doar atacuri de panică. Şi la Brebeni o locuinţă a fost distrusă în parte de flăcări.

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit, miercuri, în jurul prânzului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unui bărbat din localitatea Curtișoara. Militarii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. 
„În momentul sosirii echipelor de intervenție, incendiu se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum la acoperișul casei și la bunurile din două camere de locuit. Pompierii au acționat pentru izolarea și lichidarea incendiului aproximativ o oră. Au ars acoperișul casei pe circa 60 de mp, tocăria casei și bunurile din cele două camere (mobilier, electronice și materiale combustibile)”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu. 
Mama proprietarului, în vârstă de 79 de ani și soția acestuia, în vârstă de 46 de ani, au suferit atacuri de panică și au fost transportate de echipajul SMURD la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina.
Un alt incendiu s-a petrecut, marţi seară, în comuna Brebeni, unde flăcările au distrus o bucătărie de vară. Au ars acoperișul bucătăriei pe circa 40 de mp, mobilierul, toate obiectele electronice și electrocasnice aflate în interiorul încăperii. Focul a pornit de la un aragaz uitat în funcţiune de mama proprietarului casei.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/tJHXoqiKEx8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ] [iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/useqf3bmUAo” frameborder=”0″ allowfullscreen ] [iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/mLWCylC2jJc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here