Bărbatul din Coloneşti dispărut de la domiciliu în ianuarie, găsit spânzurat în pădurea de la Tătuleşti

Ion Badea, de 50 de ani, din localitatea Coloneşti, care a dispărut de la domiciliu în 30 ianuarie 2015, a fost găsit, miercuri, spânzurat într-o pădure aflată pe raza comunei Tătuleşti. Localnicii vorbesc că omul a anunţat înainte de dispariţie că se va spânzura.

Absenţa bărbatului de la domiciliu a fost anunţată la Poliţie de sora acestuia abia după patru zile de la data dispariţiei. Potrivit medicilor legişti, bărbatul era spânzurat de aproape două luni.

„Este, într-adevăr, vorba despre bărbatul dispărut la data de 30 ianuarie 2015. El a fost găsit spânzurat pe raza localităţii Tătuleşti, victima neprezentând urme de violenţă care să ridice suspiciuni de crimă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Localnicii vorbesc că bărbatul locuia cu sora şi cumnatul său şi că era bătut frecvent de acesta. De altfel, Ion Badea ar fi anunţat la data dispariţiei că pleacă să se spânzure. Oamenii legii au găsit în buzunarul lui un bilet în care a explicat motivele pentru care a decis să îşi pună capăt vieţii. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care bărbatul a murit, dar şi cauzele care l-au făcut să recurgă la acest gest extrem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here