VIDEO Altă crimă în Slatina: Femeie găsită în locuinţă într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat. Autorul a fost prins

O femeie de 37 de ani din Slatina a fost găsită, vineri seară, zăcând în propria locuinţă într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat. Teribila descoperire a fost făcută de pompieri, chemaţi de soţul femeii să spargă uşa încuiată. În locuinţă se afla şi un copil de numai şapte ani.

Crima s-a petrecut în jurul orei 20.00, într-un apartament de la etajul I al unui bloc de pe strada Teiului din Slatina, în zona Şcolii de Poliţie. Vrând să intre în locuinţă, soţul femeii a găsit uşa încuiată şi a anunţat pompierii, spunându-le că îi este teamă ca soţia sa, Nela Micli, să nu fi păţit ceva rău. În locuinţă se afla şi un copil de numai şapte ani. Sosiţi la faţa locului, pompierii au pătruns în apartament pe fereastră folosind o autospecială cu scară mobilă, după ce copilul, cooperant, a deschis geamul. Salvatorii l-au scos pe micuţ, după care au descoperit o privelişte groaznică: soţia bărbatului zăcea fără suflare într-o baltă de sânge, cu mai multe plăgi înjunghiate, dintre care una adâncă la nivelul gâtului. Soţul femeii a descoperit şi absenţa autoturismului din parcarea blocului, un BMW.

La faţa locului au sosit oamenii legii, în frunte cu şefii Poliţiei Olt şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, comisarul şef Cătălin Florescu şi prim-procurorul Marian Sergiu Niţu. 

Suspect în acest caz este un fost angajat al firmei pe care familia Micli o deţine şi de unde respectivul bărbat a fost concediat de soţul femeii chiar în ziua crimei. De altfel, marcat, copilul a povestit că suspectul s-a aflat la ei în apartament în seara crimei. Micuţul a fost lăsat în grija bunicii materne care locuieşte în apropiere şi care, când a aflat ce s-a întâmplat, a avut nevoie de îngrijiri medicale să-şi revină în fire.

Nela Micli a lucrat mai mulţi ani ca asistent social, iar în ultimul timp activa ca mediator autorizat, fiind membră a Asociaţiei profesionale de mediere „Pro-Pact”.

Este a doua crimă oribilă în Slatina în acest an, după cea din ianuarie, în strada Toamnei, unde o femeie a fost ucisă cu 14 lovituri de cuţit, şi al patrulea omor din Olt în 2015, după cazul de la Pîrşcoveni, unde un bărbat şi-a înjunghiat soţia, luându-i gâtul, şi cel de la Bobiceşti, unde un tată şi-a spânzurat fiicele de 9 şi 15 ani, după care s-a omorât şi el folosind tot ştreangul.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/dCX4lFThink” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here