Crimă în Săptămâna Patimilor la Caracal. Un paznic de noapte a fost ucis de hoţi

Un bărbat din municipiul Caracal a fost ucis, în noaptea de duminică spre luni, la locul de muncă de persoane neidentificate. Este a doua crimă în ultimele trei zile şi a cincea de la începutul anului în Olt.

Bărbatul, Tinel Tăbârcă, în vârstă de 47 de ani, era paznic de noapte al firmei care derulează lucrările la centura ocolitoare a oraşului. În noaptea cu pricina el ar fi surprins mai mulţi hoţi care pătrunseseră în şantier şi care, văzându-se descoperiţi, l-au atacat.
 
„Poliţiştii din Caracal au fost sesizaţi în această dimineaţă cu privire la o crimă petrecută în noaptea de duminică spre luni. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Olt, care a demarat cercetările”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.
 
Victima urmază să fie supusă necropsiei pentru a se stabili cu certitudine cauzele morţii. Potrivit unor informaţii, omul ar fi fost ucis în bătaie de hoţii care au furat mai mulţi acumulatori de la utilajele din şantier, dar şi autoturismul victimei.
 
De la începutul anului, în Olt au avut loc nu mai puţin de cinci crime, una mai înfiorătoare decât alta. În ianuarie, un bărbat i-a luat viaţa unei vecine de bloc cu 14 lovituri de cuţit, crima având loc în plină stradă. În 28 martie un bărbat din Bobiceşti şi-a spânzurat fiicele de 9 şi 15 ani, după care şi-a pus şi el gâtul în ştreang. Trei zile mai târziu, un bărbat din Pîrşcoveni şi-a ucis soţia pe care o bănuia de adulter, lovind-o de mai multe ori cu un cuţit, iar vineri seară o femeie de 36 de ani, din Slatina, a fost ucisă cu 16 lovituri de cuţit de un fost angajat la firma soţului ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here