AJOFM Olt organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Slatina şi Caracal

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza, peste o săptămână, în două oraşe,Bursa Generală a Locurilor deMuncă.

Evenimentul va fi organizat vineri, 24 aprilie, începând cu ora 09.00, în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi la Caracal, în sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.   

„Bursa Generală a Locurilor deMuncă se adreseaza tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă”, a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, directorul executiv al AJOFM Olt, Cristinel Cîrloganu.

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă din 2014 agenţii economici din Olt au oferit 285 de locuri de muncă vacante, dintre care doar 94 au fost, ulterior, ocupate.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind posturile vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Olt, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau le pot transmite atât pe adresa de e-mail a institutiei, ajofm@ot.anofm.ro, cât şi pe fax, la numărul 0249/432276.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here