Jucătoarea Alexandra Dulgheru a învins-o pe Eugenie Bouchard și nu a ratat ocazia de a o ironiza pe canadiancă

Alexandra Dulgheru şi-a luat revanşa în faţa canadiencei Eugenie Bouchard. 

După ce finalista de la Wimbledon a refuzat să dea mâna cu ea la tragerea la sorţi, Dulgheru a învins-o pe canadiancă în două seturi în cea de-a doua întâlnire dintre România şi Canada din Fed Cup, informează B1 TV.

În primul meci, Irina Begu a fost învinsă în trei seturi din cauza unei accidentări. 

Alexandra Dulgheru i-a răspuns pe teren lui Eugenie Bouchard după gestul arogant făcut de aceasta la tragerea la sorţi. Românca a învins-o în două seturi pe finalista de la WImbledon cu scorul de 6-4, 6-4. La final, jucătoarea noastră nu a ratat ocazia de a o ironiza pe canadiancă.

Alexandra a întins mâna către cei din stafful ei însă aceştia s-au prefăcut că refuză să o salute.

Românca şi-a explicat ulterior gestul.

”A fost un răspuns la ceea ce a făcut Genie, dar a fost mai mult o glumă între noi, nimic personal. Vineri a fost un moment ciudat. Fed Cup este o competiţie despre fair-play şi valori. Bouchard a spus că este o superstiţie de a ei şi nimic personal. Dar acest gest contravine valorilor competiţiei. Poate că m-a motivat puţin în plus”, a afirmat jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru.

Reacţia vine după ce Bouchard s-a făcut de râs la tragederea la sorţi din ziua precedentă când nu a dorit să o salute pe jucătoarea noastră.

De altfel, canadianca a fost aspru criticată pentru acest gest, inclusiv de către conaţionalii ei. 

În celălat meci al zilei, Irina Begu a fost învinsă surprinzător de o jucătoare de pe locul 260 mondial. Asta şi din cauza faptului că Irina s-a accidentat chiar în setul decisiv. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here