Un slătinean a fost ucis în Iltalia de imigranţi tunisieni, în timp ce iubita îi era violată

Destin tragic pentru un român de 38 de ani, din Slatina, plecat la muncă în Sicilia. Acesta fost ucis după ce a sărit în apărarea iubitei lui care era violată de mai mulţi bărbaţi. Acum familia cere ajutor pentru repatrierea bărbatului şi pentru înmormântarea lui.

Nicu Răducan, de 38 de ani, a fost omorât săptămâna trecută, chiar în ziua în care împlinise 38 de ani. Bărbatul a fost găsit cu capul zdrobit, pe marginea unui drum, între serele din provincia siciliană Ragusa. Lângă el, iubita bărbatului abia mai respira. Era bătută şi violată. Familia lui Nicu a aflat de la femeie despre tragedie.

Pe camerele de supraveghere ale barului în care Nicu îşi sărbătorise aniversarea au fost filmaţi 6 imigranţi tunisieni care ar fi plănuit atacul mortal. Carabinierii i-au prins pe patru dintre ei. Unul dintre criminali a povestit că bărbatul încă mai respira când iubita lui era batjocorită lângă el. Ca să nu se mai ridice, l-au lovit cu o rangă.

Nicu făcea planuri să se întoarcă lângă părinţi şi să-şi facă la rândul lui o familie. Cumpărase o casă bătrânească în satul natal şi o renova cu banii munciţi în străinătate. Rudele au început demersurile pentru repatriere. Li s-a cerut 2.500 de euro ca să poată aduce trupul lui Nicu acasă. Bani pe care oamenii spun că nu au de unde să-i dea.

Autorităţile italiene au anunţat că trupul românului trebuie luat de la morga din Catania în două săptămâni. Până atunci familia speră să facă rost de bani. Fratele celui ucis, Marius Răducan, a postat pe pagina sa de Facebook un apel în acest sens.

„El este fratele meu care a fost omorât în Sicilia, sâmbătă noaptea (25 aprilie – n.red.). Trec printr-o perioadă foarte grea şi fac apel la toţi românii care vor să mă ajute ca să-l aduc acasă, să fie înmormântat creştineşte. Cont Răducan Marian nr. RO78RZBR0000060015097718”, a scris pe contul său de Facebook fratele slătineanului ucis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here