Tâlhărie în Spitalul Slatina: Un bărbat a fost arestat după ce a furat banii unei paciente şi a lovit o infirmieră

Judecătoria Slatina a dispus, sâmbătă, arestarea preventivă, pe o durata de 30 zile, a unui bărbat de 47 ani, din Slatina, pentru tâlhărie calificată după ce, cu o zi înainte, bărbatul lăsase o femeie, internată la Spitalul Judeţean Slatina, fără banii pe care îi avea asupra sa. Fiind surprins pe holul spitalului de o infirmieră, tâlharul a lovit-o pe aceasta cu pumnul ca să scape. 
 
Pacienta, o femeie din Slatina, a sesizat, joi, Poliţia în legătură cu furtul banilor şi, în urma cercetărilor efectuate, în aceeaşi zi poliţiştii  l-au prins pe autor. Oamenii legii spun că hoţul, surprins de o infirmieră, ar fi lovit-o pe aceasta cu pumnul înainte de a se face nevăzut.
 
„În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe P. Ninel, de 47 ani, din municipiul Slatina, care este bănuit că i-ar fi sustras persoanei în cauză, din salon, 90 de lei. Fiind surprins de infirmiera de gardă pe secţie, pentru a scăpa, ar fi lovit-o cu pumnul peste faţă pe aceasta. În urma loviturilor primite, infirmiera a suferit leziuni, ce necesită pentru vindecare şase, şapte zile de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu. 
 
Bărbatul suspectat de tâlhărie se află acum încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Olt.
 

Tot sâmbătă, în timp ce executau serviciul de patrulare pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina, poliţiştii municipiului au prins în flagrant un bărbat care i-a sustras unei femei neatente borseta cu actele personale şi cheile de la locuinţă. Bărbatul, Stelică S., de 46 de ani, din localitatea Strejeşti, Olt, este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. 

1 COMENTARIU

  1. Pai voi dati stirea asta ca si cand ar fi ceva extraordinar,unic,dar la spitalul din Slatina lucrurile astea sunt obisnuite ca sunt multi neispraviti care vin mereu in spital si fura ca au vazut ca e usor,ca personalu medical nu e vigilent si aia de la paza nici atat.Acu ca nu mai e nici gard intra hotii ca la balamuc in spital.Asta prins de politisti e un caz rar,ca in cele mai multe cazuri autorii raman liberi si revin la spital si iar fac victime si tot asa.Ar fi nevoie de un plian,ceva,care sa functioneze pentru a opri furturile din spital,unde dispar bani si telefoane in special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here