PSD Olt, solidar cu Liviu Dragnea. Paul Stănescu îi cere acestuia să nu renunţe la funcţia de preşedinte executiv al PSD

Organizația Partidului Social Democrat Olt își exprimă solidaritatea și susținerea față de președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Potrivit liderului organizaţiei, Paul Stănescu, Dragnea trebuie să facă parte în continuare din echipa Partidului Social Democrat.

Liviu Dragnea, condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu executare în dosarul „Refendumul”, trebuie să facă parte, în continuare, din echipa Partidului Social Democrat, întrucât proiectele asumate în fața electoratului trebuie continuate și finalizate, declară, prin intermediul unui comunicat de presă, preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu. 
 

„Organizația PSD Olt este alături și îl susține necondiționat, atât uman, cât și politic, pe domnul Liviu Dragnea și îi solicită acestuia să revină la decizia de a demisiona din funcțiile deținute în cadrul partidului și să rămână ancorat în îndeplinirea proiectelor electorale pe care împreună ni le-am asumat în fața celor care ne-au dat votul”, afirmă preşedintele PSD Olt.

Paul Stănescu mai spune că, deşi nu comentează decizia instanţei de judecată care l-a condamnat pe fostul ministru al Dezvoltării, crede că faptele pentru care Liviu Dragnea a primit un an de închisoare cu suspendare nu au avut alt scop decât acela de a mobiliza electoratul la vot.
 

„Nu comentăm decizia justiției, dar considerăm că acțiunile domnului Dragnea, în calitate de coordonator al unor campanii electorale, au fost în litera și spiritul legii și au avut drept scop mobilizarea electoratului nostru și nimic altceva. Pe cale de consecință, în numele a milioane de cetățeni pe care PSD îi reprezintă, îi solicităm domnului Liviu Dragnea să revină asupra deciziei de a demisiona din funcțiile deținute pe linie politică și de a continua, în echipă cu domnul Președinte Victor Ponta, proiectele pe care ni le-am asumat cu toții în fața românilor”, se mai arată comunicatul de presă semnat de preşedintele PSD Olt.

Liviu Dragnea a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Refendumului. Urmarea a sentinţei, în urmă cu două zile Dragnea a anunţat că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi că luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here