Ziua Eroilor, sărbătorită de jandarmii olteni la Slatina şi Caracal, împreună cu instituţiile publice

Jandarmii olteni vor sărbători, joi, 21 mai, Ziua Eroilor atât în unitate, cât şi prin participarea efectivelor la manifestările organizate de instituţiile publice cu acest prilej.

Aproximativ 50 de cadre ale Jandarmeriei Olt vor participa, joi, începând cu ora 12.00, alături de reprezentanţii celorlalte instituţii, la manifestările comemorative organizate la Cimitirul Eroilor din municipiul Slatina, precum şi în municipiul Caracal, unde vor fi depuse coroane şi jerbe de flori. 

„Vor fi asigurate măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării acestor activităţi şi o subunitate de jandarmi va face parte din garda de onoare care va defila la finalul manifestărilor organizate la Cimitirul Eroilor din municipiul Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

Pe de altă parte, la reşedinţa unităţii din Slatina şi la sediile subunităţilor dislocate vor fi prezentate materiale documentare privind semnificaţia Zilei Eroilor şi se va ţine un moment de reculegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here