Firma controlată de deputatul Daniel Bărbulescu, amendată de ITM Olt pentru muncă la negru

Firma care a deschis, de curând, magazinul de îmbrăcăminte Diverso în Slatina, SC Dragosav Holding SRL, controlată prin interpuşi de deputatul Daniel Bărbulescu, se războieşte în instanţa de judecată cu ITM Olt după ce inspectorii i-au aplicat o amendă usturătoare pentru munca la negru.

SC Dragosav Holding SRL a debutat cu stângul în afacerea de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, fiind prinsă de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) folosind forţă de muncă la negru. Controlul a fost făcut de inspectorii de muncă înainte de a fi deschis magazinul, în perioada în care angajaţii firmei refăceau spaţiul închiriat de la SC Alimentara SA, de unde plecaseră cei care vindeau încălţăminte sub sigla Leonardo şi când administratorul societăţii a folosit, se pare, şi muncitori cărora nu le-a fost înrocmite forme legale de muncă.

Amenda a fost contestată la Judecătoria Slatina, acolo unde reprezentanţii firmei speră că sancţiunea contravenţională va fi transformată într-un simplu avertisment.

Reamintim că SC Dragosav Holding SRL, înfiinţată în 8 august 2013, o are ca unic asociat pe Elena I. Dragomir, de 50 de ani, din Slatina, o apropiată a socrului lui Daniel Bărbulescu. De firmă se ocupă Veronica Streche, soţia ofiţerului de poliţie Marius Streche, angajat al IPJ Olt şi fin al deputatului Bărbulescu, implicat în odiseea celebrului seif al lui Vâlcov, plin cu cei 90.000 de dolari, tablouri rare şi lingouri de aur, descoperit de procurori în comuna Osica de Sus, în gospodăria părinţilor unui alt membru al grupului Vâlcov-Bărbulescu, Alin Calotă, şeful Serviciului Executări Silite din cadrul Primăriei Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here