Şase elevi de la „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani au învăţat meserie de la jandarmii din Olt

Şase elevi aflaţi în anul II de studiu la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani au încheiat, vineri, stagiul de practică urmat în cadrul Inspectoatului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Olt.

Programul de pregătire, prevăzut de programa de învăţământ, s-a desfăşurat în perioada 20 aprilie – 22 mai, cei şase elevi fiind repartizaţi în cadrul structurilor operative ale Jandarmeriei Olt, unde au participat la misiunile de ordine publică, oferindu-le posibilitatea să îşi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs.

„Pe întreaga perioadă a stagiului de practică, elevii au fost îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională, acordându-se o atenţie deosebită caracterului formativ şi complementar al practicii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan. 

La finalul activităţii de evaluare, viitorii jandarmi au fost felicitaţi de către prim-adjunctul inspectorului şef al IJJ Olt, colonelul Marin Boată, care le-a urat succes în carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here