Prostituate din Slatina, prinse „la lucru” de jandarmi. Femeile au fost „ușurate” de câte 500 lei

Cinci prostituate au fost prinse de jandarmii olteni, la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce încercau, la ieșirea din Slatina, pe strada Pitești, să atragă bărbați cu care să întrețină relații sexuale contracost. Prostituatele au fost amendate. 

Cinci femei cu vârsta cuprinsă între 25 şi 50 de ani, toate fără ocupaţie, au fost depistate pe strada Piteşti din municipiul Slatina, în timp ce atrăgeau persoane de sex bărbătesc în vederea întreţinerii de raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani. 

Jandarmii le-au întocmit celor în cauză procese-verbale de contravenţie, prin care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 500 lei fiecare.

„Vineri, 5 iunie a.c., pe timpul executării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în zona de competenţă, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au sancţionat contravenţional cinci persoane, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a declarat purtătorul de cuvând al Jandarmeriei Olt, locotenent/colonelul Emanuel Botan.

1 COMENTARIU

  1. Stie cineva cata munca si cate resurse financiare se consuma pt a incerca recuperatea acestor amenzi? Nu stie nimeni, si mai rau de atat ca aceste amenzi nu se recupereaza .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here