Cristian Bircea: Partidul rezultat din fuziunea PLR – PC va merge singur în alegeri. Cât a crescut PLR în Olt

Partidul care va rezulta, vineri, din fuziunea Partidului Liberal Reformator cu Partidul Conservator va participa singur la alegerile locale şi parlamentare din 2016, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele PLR Slatina, Cristian Bircea. La congres, PLR Olt va fi reprezentat de o delegaţie formată din 13 persoane.
 
PLR şi PC vor avea vineri, separat, congrese, apoi va avea loc un congres reunit în cadrul căruia cele două formaţiuni vor aproba fuziunea, a mai precizat Cristian Bircea. El a anunţat că PLR Olt va fi reprezentat la congres de o delegaţie formată din 13 persoane, dintre care trei de drept, făcând parte din structurile centrale de conducere, respectiv Bircea, Ioan Ciugulea, preşedintele organizaţiei judeţene şi Dan Popescu, preşedintele PLR Caracal, secretar de stat în Ministerul Mediului. „Una dintre propunerile privind denumirea noului partid este ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor). Noul partid va participa singur la alegerile locale şi parlamentare din 2016”, a subliniat Cristian Bircea.
 
Potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene, Ioan Ciugulea, PLR Olt are, până în acest moment, 656 de membri, 66 de organizaţii orăşeneşti şi comunale, în 25 dintre ele având loc şi alegeri ale structurilor de conducere. 
 
Cei doi lideri susţin că, după fuziunea cu PC, noul partid va avea structuri paritare de conducere, partidul şi fiecare organizaţie având ca lideri câte doi copreşedinţi, ca în cazul noului PNL. La nivel central, partidul va fi condus, evident, de pe picior de egalitate, de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin.
 
La nivelul Oltului, Ioan Ciugulea îl va avea ca partener de conducere pe senatorul Mihai Niţă, iar Cristian Bircea va conduce organizaţia Slatina împreună cu medicul legist Sorin Lesnic.

2 COMENTARII

  1. nu va speriati, o sa aveti o surpriza cat va creste acest partid. Dupa cum v-am promis dle Bircea, aveti in continuare sustinere din cadrul primariei. Si cu putin efort, o sa vina o intreaga armata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here