Ionuţ Ivan: Slatina va avea echipă în Liga a III-a. FC Olt are ca obiectiv promovarea

FC Olt Slatina va activa, din următorul sezon competiţional, în eşalonul al treilea al fotbalului românesc. Anunţul a fost făcut de preşedintele grupării, Ionuţ Ivan, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nevoită să se retragă din campionatul Ligii a II-a, cu şase etape înainte de final, FC Olt Slatina revine din această toamnă, dar în cadrul Ligii a III-a. Banca tehnică va fi asigurată de Daniel Oprescu, iar 80% din jucătorii care au evoluat la nivelul eşalonului secund şi-au anunţat intenţia de a continua pe malul Oltului. În ceea ce priveşte finanţarea, aceasta va fi una privată. Ionuţ Ivan a declarat că deja a vorbit cu câţiva oameni de afaceri.

„Echipa FC Olt Slatina va evolua în noul campionat al Ligii a III-a. În ceea ce priveşte partea de finanţare a clubului, va fi una exclusiv privată. Am stat de vorbă cu câţiva oameni potenţi financiar, care şi-au arătat intenţia de a veni alături de noi. Nu vor fi sume mari, ci atât cât să putem conduce activitatea la club cel puţin la nivel de Liga a III-a. Sperăm ca pe viitor numărul acestora să fie cât mai mare. Ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni ne-a demonstrat că dacă ne bazăm doar pe finanţare de la administraţiile locale, în orice moment oraşul şi judeţul pot rămâne fără echipă de fotbal”, a spus preşedintele grupării locale, Ionuţ Ivan.

„Foştii jucători au anunţat că vor să continue la Slatina”

În Liga a III-a, FC Olt Slatina se va baza pe juniorii clubului, dar şi pe 80 % din jucătorii vechiului lot, potrivit preşedintelui grupări slătinene. Ivan a anunţat că printre ei se regăsesc Mogoşanu, Anghelina, Bardu şi Rogoveanu.

„Eu am ţinut legătura cu majoritatea jucătorilor noştri care au evoluat la Liga a II-a şi am stabilit ca ei să aştepte să ne punem la masă şi să discutăm continuarea colaborării. 80% din jucătorii care au evoluat în eşalonul al doilea îşi doresc să continue la Slatina. Deocamdată, nu am avut discuţii cu alţi jucători. Cu siguranţă vom vorbi cu foarte mulţi pentru că în această perioadă şi-au manifestat dorinţa şi alţi fotbalişti din ţară să vină la clubul nostru. Cei 20 de jucători pe care îi avem în acest moment sunt atât juniori, cât şi seniori. Mogoşanu, Anghelina, Bardu, Rogoveanu, dar şi ceilalţi juniori care au evoluat la Liga a II-a”, a precizat Ionuţ Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here