„Pulifricii” lui Vâlcov părăsesc, cu întârziere, corabia: Şuşală a demisionat de la Imobiliare Consloc

Fostul şofer al lui Darius Vâlcov pe când acesta era primar al Slatinei, Lucian Şuşală, unul dintre „pulifricii” fostului ministru al Finanţelor, aşa cum acesta i-a numit pe cei din grupul infracţional creat de el însuşi la Slatina, a demisionat, joi, din funcţia de director al SC Imobiliare Consloc SRL, firmă aflată în subordinea consiliului local. Gestul lui Şuşală vine la doar o zi după ce primarul Slatinei, Minel Prina, a demisionat din funcţie.

Lucian Şuşală, care a ajuns în faţa instanţei în dosarul de corupţie al lui Darius Vâlcov, a demisionat joi dimineaţă de la conducerea SC Imobiliare Consloc SRL, informează Gazeta Nouă. „Astăzi, în data de 25 iunie, mi-am depus demisia şi am făcut nota de lichidare. Nu îşi mai avea rostul. Eu venisem de marţi la serviciu, iar când am ajuns am constatat că sunt suspendat din funcţie şi n-am cum să demisionez. A trebuit să aştept să fiu repus pe funcţie pentru a demisiona. Cuvintele nu-şi mai au rostul, nu se mai uită nimeni la mine şi nu mai contează ce mai zic eu”, a declarat el, citat de Gazeta Nouă.

Lucian Şuşală a fost trimis în judecată luna trecută pentru complicitate la trafic de influenţă, spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, fiind parte în dosarul în care Darius Vâlcov, Minel Prina şi oamenii de afaceri Petre Bogdan Timofte şi Constantin Cristian Tomescu sunt acuzaţi pentru fapte de corupţie. Potrivit procurorilor, Lucian Şuşală ar fi participat la transferul unor mari sume de bani cerute de Vâlcov, pe vremea când era primar al Slatinei, cu titlu de mită, de la patronul SC Tehnologica Radion SRL, Theodor Berna, pentru a-l ajuta pe acesta să câştige mai multe licitaţii de lucrări organizate de Compania de Apă Olt, lucru care s-a şi întâmplat.

Demisia lui Lucian Şuşală reprezintă o retragere definitivă din viaţa publică, a mai spus demisionarul. Gestul său vine la doar o zi după ce primarul Slatinei, Minel Prina, a demisionat din funcţie din cauza dosarului de corupţie în care este inculpat.

1 COMENTARIU

  1. Eu unul mai stiu unul care cara diplomatul cu bani in campaniile electorale si care indemna salariatii sa mearga la votare in circumscriptia electorala de care raspundea pentru a fi fruntas in intrecerea directorilor. Pana nu-l vad dat la o parte nu pot spune ca echipa ministrului care in viata lui nu a intocmit un bilant a fost tras pe linie moarta..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here