Clubul Nautic de la Slatina va funcţiona începând din luna august, cu 45 de angajaţi

Din a doua jumătate a lunii august slătinenii se vor putea distra în cadrul Clubului Nautic de pe Olt. Termenul a fost dat, luni, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii, de administratorul public al Slatinei, Cristian Cismaru.
 
În urmă cu o săptămână municipalitatea a făcut recepţia finală a lucrărilor, iar acum urmează procedura de transmitere a obiectivului către Direcţia Administrarea Domeniului Public şi Privat (DADPP) a primăriei, care îl va lua în evidenţă şi îl va trece Clubului Sportiv Municipal, viitorul administrator al bazei. Ulterior, Clubul Sportiv va face angajări de personal, ultimul pas necesar pentru funcţionarea investiţiei de peste 22 de milioane de lei fiind obţinerea autorizaţiilor de funcţionare.
 
„După ce se va face predarea obiectivului către Clubul Sprotiv Municipal, acesta va putea efectua cele 45 de angajări şi va demara procedurile pentru obţinerea autorizaţiilor de funcţionare, pe fiecare zonă de agrement. Noi am estimat că 40 de zile ar dura procedura angajărilor şi autorizările care sunt obligatorii. Cam în a doua jumătate a lunii august ar trebui să fie totul gata”, a declarat Cristian Cismaru.
 
Investiţia a costat peste 22,7 milioane de lei şi a fost finanţată din fonduri comunitare. Lucrările au fost executate de firma controversatului om de afaceri Cristian Tomescu, SC Cafmin SRL, considerată firmă de casă a administraţilor Darius Vâlcov – Minel Prina. De altfel, Cristian Tomescu a fost trimis de curând în judecată pentru complicitate la trafic de influenţă, spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în dosarul în care foştii primari ai Slatinei Darius Vâlcov şi Minel Prina sunt, de asemenea, judecaţi pentru fapte de corupţie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here