Mirel Rădoi, cel mai bogat elev din România, s-a înscris la examenul de bacalaureat

Mirel Rădoi, în vârstă de 34 de ani, care s-a întors la Steaua după 6 ani și jumătate, are emoții în această perioadă, având în vedere că s-a înscris la examenul de bacalaureat. Totodată, Rădoi este cel mai bogat elev din România, având o avere estimată la peste 15 milioane de euro.

Mirel Rădoi a susținut probele de competențe digitale și competente lingvistice, pe care le-a trecut fără probleme, iar la Limba Engleză a obținut calificativul maxim.

În schimb, Rădoi a fost criticat pentru că a acceptat să antreneze fără licență, însă dacă va reuși să ia titlul cu Steaua, acesta poate fi cel mai tânăr antrenor campion din istoria roș-albaștrilor.

„S-a înțeles greșit că vreau să antrenez fără licență. Nu e adevărat! Eu vreau să fac școală, la fel ca toată lumea. Urmează o perioadă foarte încărcată pentru noi, acum nu am timp să merg la școală, însă după ce se mai eliberează programul echipei voi merge la cursuri”, a promis antrenorul Stelei citat de sport.ro.

 

Radoi are nevoie de diploma de BAC pentru a se inscrie la cursurile de antrenori de la FRF, deoarece actul reprezintă un criteriu obligatoriu în dosarul pentru Școala de Antrenori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here