Alimentarea cu apă şi canalizarea, extinse sau deviate în Slatina pe 113 străzi. Află dacă strada ta este pe listă

O listă cu peste 100 de străzi din Slatina a fost aprobată, recent, de consilierii locali pentru extinderea sau devierea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare, totul cu fonduri europene în cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt, în perioada 2014-2020″.

Deocamdată, lista cu 113 străzi care a făcut obiectul unui proiect de hotărâre aprobat de curând de aleşii municipiului va fi supusă studiilor necesare elaborării unui studiu de fezabilitate şi apoi se va încerca introducerea planului în programul dedicat infrastructurii de apă și apă uzată.

Potrivit actului noprmativ adoptat, la întocmirea studiului de fezabilitate se va avea în vedere situația reabilitării părții carosabile a străzilor supuse lucrărilor prin diverse surse de finanțare, fie că vorbim de bugetul local, fie că se vor lua în considerare fonduri europene. „La stabilirea soluției tehnice se va avea în vedere ca, acolo unde este posibil, traseul conductelor să fie prin spațiul verde sau prin zona trotuarelor”, se mai arată în proiect.

OLT-ALERT prezintă listele străzilor cuprinse în planul autorităţilor locale:

 

 

 

 

 Lista strazi propuse pentru extindere retea canal, faza 2014-2020 in municipiul Slatina judetul Olt

Lista strazi propuse pentru deviere traseu retea canal, faza 2014-2020 in municipiul Slatina judetul Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here