Noul preşedinte al UGIR Olt, Marin Postolache, schimb de experienţă în Anglia pe tema incluziunii sociale

Preşedintele Uniunii Generale a Industriaşilor din România (UGIR) – Flilaia Olt, Marin Postolache, se va afla, de luni, împreună cu alţi cinci reprezentanţi ai UGIR, la o întrunire de lucru pe tema incluziunii sociale care se va desfăşura, pe durara unei săptămâni, în Anglia, la Newcastle şi Endinburg, Scoţia.
 

Noul preşedinte al UGIR Olt şi cei cinci colegi ai săi din mai multe judeţe pleacă luni, cu avionul, spre Newcastle, unde vor face schimburi de experienţă şi vor discuta pe tema incluziunii sociale în cele două ţări cu omologii lor din Anglia. Prima rundă de întâlniri se va derula marţi, la Edinburgh, capitala Scoţiei, unde invitaţilor le va fi prezentat programul „Investors in your people” şi impactul acestuia pe piaţa forţei de muncă a tinerilor. Participanţii vor vizita o organizaţie care se ocupă de investiţiile în oameni, apoi, miercuri, joi şi vineri discuţiile vor continua în mai multe puncte din Newcastle şi apropiere.

„Se va pune în dezbatere interesul de implementare la nivel internaţional a investiţiilor în resursele în oameni, motivarea angajaţilor, maximizarea abilităţilor şi dezvoltarea resurselor imane în mod structurat şi concentrat în funcţie de obiectivele organizaţiei „Investors in people”, făcând procesul de învăţare şi dezvoltare mai relevant şi permiţând oamenilor, în acelaşi timp, să vadă beneficiile sale şi rolul pe care îl vor juca în atingerea obiectivelor”, a detaliat Marin Postolache.

Totul se desfăşoară în cadrul unui proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, pe Axa prioritară 6 – Promovarea incluziunii sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here