Accident rutier cu patru victime, dintre care una încarcerată în autoturism, pe DN 65, la Slătioara

Un accident rutier grav cu două autoturisme implicate şi soldate cu patru victime, dintre care una încarcerată în maşină, s-a produs luni seară pe DN 65, pe raza localităţii Slătioara.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 21.20, la intersecţia DN 65 cu DJ 677, în zona satului Salcia, unde două autoturisme s-au lovit frontal, accidentul soldându-se cu nu mai puţin de patru victime. „C. Achim, de 47 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 677, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus pe drumul cu prioritate, DN 65, de către G. Florinel, de 23 ani, din comuna Găneasa”, a declarat ofiţerul de relaţii cu presa al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto Florinel G., a doi pasageri în autoturismul acestuia, C. Angel, de 25 ani, şi E. Ş., de 15 ani, ambii din comuna Găneasa, precum şi a unei pasagere în autoturismul condus de C. Achim, F. Floarea, de 45 ani.

La faţa locului au ajuns forțe și mijloace din cadrul SMURD Slatina, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj de prim-ajutor, dar și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Olt. „Echipajele de intervenție au acționat pentru extragerea de urgență a pasagerului de pe scaunul din dreapta-față al unuia dintre autoturismele implicate, un bărbat în vârstă de 25 de ani din comuna Găneasa, găsit încarcerat. Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept și membrul superior stâng și excoriații la față și membrele superioare. Victima a fost transportată la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

Echipajul SMURD a asistat și transportat la UPU Slatina încă doi bărbați, unul în vârstă de 16 ani, din comuna Găneasa, găsit în afara autoturismului, conștient, cu plagă de aproximativ trei centimetri la arcada dreaptă și excoriații la nivelul feței și altul în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate, găsit în stradă, conștient, cu zgârieturi la faţă şi membre. De asemenea, la spital a ajuns și o femeie, în vârstă de 45 de ani, conștientă, dar cu traumatism abdominal prin accident rutier.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, dar şi pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, întrucât şoferul din Găneasa consumase alcool înainte de a se urca la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here