Titularizare 2015 în judeţul Olt: Vezi aici notele ruşinoase obţinute de sute de dascăli

Numai 28% dintre cei peste 700 de candidaţi înscrişi la examenul de titularizare în Olt au reuşit să ia note peste şapte, pragul minim admis pentru ca un cadru didactic să rămână titular pe un post pe perioadă nedetarminată.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Olt, la examen s-au înscris 715 candidaţi, numărul lucrărilor cu note fiind de 483. Majoritatea cadrelor didactice participante, respectiv 64,18% (310 persoane), a reuşit să ia note peste cinci. Totuşi, numărul celor care au obţinut note peste şapte a fost unul extrem de scăzut, 136 de dascăli, reprezentând 28,15% din total, reuşind această performanţă. 

Peste 170 de dascăli au reuţit să obţină doar note sub 5. OLT-ALERT prezintă lista cu toate notele obţinute de cadrele didactice, pe specialităţi

 

Statistica rezultatelor obținute de candidații participanți la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, sesiunea iulie 2015, înainte de contestații

 

1 COMENTARIU

  1. (F.Man, ISJ). Ce afirmatie jignitoare si lipsita de fundamentare .Rezultatele nu fac decat sa confirme atmosfera necompetitiva din sistemul de invatamant. Ce gasesc acesti tineri cand ajung intr-o scoala?. Asa- zise activitati metodice in care EXPERTI, METODISTI,FORMATORI si MENTORI se intrec in comunicari stiintifice pe baza de COPY-PASTE. O atmosfera inhibitorie generata de incompetenta ascunsa de mormanele de adeverinte si diplome fara acoperire . Nu conteaza cat de pregatit esti. Conteaza ce hartii ai. Daca esti descurcaret ai si gradatie de merit. Un management incompetent care nu sprijina dezvoltarea profesionala. Consilii de Administratie care nu stiu ca sunt responsabile pentru calitatea procesului de invatamant (a nu se confunda calitatea cu rata ridicata de promovare la examene). Lipsa cartilor din biblioteci si inexistenta unui profesiolect fac inexistent ETOSUL scolii. Ce mai vad acesti tineri? Pofesori care nu efectueaza ore, profesori si directori care intarzie la ore, profesori care considera ca ora de matematica la uman poate fi sarita, profesori ,la licee de ,care la st-naturii deriveaza functia f(x)= arcsin 2x/(1+x^2). Nu intamplator emisiunile televiziunii locale la care participa manageri din invatamant sunt prcepute ca emisiuni de satira si umor. GRI sprijina pe toti cei ce doresc sa performeze in invatamant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here