PSD Olt îl vrea pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar al partidului

PSD Olt îl vrea pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar al partidului până la congres, pentru că Dragnea este „un om politic cu multă experiență care a organizat și mobilizat foarte bine partidul, alături de Victor Ponta, câștigând majoritatea bătăliilor politice pe care le-am avut”. 

PSD Olt a decis că va merge pe mâna lui Liviu Dragnea miercuri, când va avea loc Comitetul Executiv Național al PSD, organism în care se va decide cine va prelua atribuţiile de preşedinte interimar al partidului până la următorul congres, când va fi ales un alt lider în urma demisiei lui Victor Ponta.

 

”Miercuri, 22 iulie 2015, va avea loc Comitetul Executiv Național al PSD și cred că în cadrul acestei reuniuni se va lua o decizie rațională pentru Partidul Social Democrat. Pentru o perioadă limitată de timp, până la organizarea unui nou Congres, cel care poate prelua atribuțiile președintelui PSD (președinte interimar), nu poate fi decât Liviu Dragnea. Un om politic cu multă experiență care a organizat și mobilizat foarte bine partidul, alături de Victor Ponta, câștigând majoritatea bătăliilor politice pe care le-am avut. Victor Ponta a demisionat din funcția de președinte al PSD și sunt convins că îl va susține pe Liviu Dragnea pentru a prelua atribuțiile funcției și asta pentru că împreună au câștigat toate bătăliile politice, fiindcă Victor Ponta cunoaște foarte bine calitățile manageriale, politice și organizatorice ale lui Liviu Dragnea. Nu în ultimul rând, la baza acestei decizii de susținere va sta și relația de prietenie care îi unește pe cei doi”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Olt.

Paul Stănescu, fost preşedinte al PSD Olt după ce în luna mai a demisionat din toate funcţiile politice în semn de solidaritate cu Liviu Dragnea, cel plecat din funcţia de preşedinte executiv al partidului, urmare a condamnării sale în primă instanţă în dosarul referendumului, continuă să afirme că Dragnea a fost condamnat într-un dosar politic. 

„Chiar dacă sunt și voci care spun că Liviu Dragnea are o problemă juridică, eu spun că Liviu Dragnea are un dosar politic, referendumul, în sine, fiind o acțiune politică și sunt convins că, în final, Justiția îi va da dreptate lui Liviu Dragnea”, declară Paul Stănescu.

El lasă să se înţeleagă faptul că Rovana Plumb, cea care şi-a declarat public intenţia de a prelua conducerea PSD până la congres, ar trebui să se mulţumească cu funcţiile pe care le deţine acum pe scena publică şi politică.

„Așa cum a spus public, colega noastră, Rovana Plumb, și-a declarat intenția de a prelua funcția de președinte al PSD. Cred în ideea de a promova cât mai multe femei la nivelul cel mai înalt al politicii, iar Rovana Plumb este deputat, este ministru în Guvernul României din 2012, este președinte al OFSD la nivel național și, nu în ultimul rând, recent aleasă președinte al Consiliului Național al PSD – for foarte important care are în subordine toate departamentele partidului. Or, Rovana Plumb vrea puterea absolută în PSD, ceea ce sigur nu este bine pentru partid și cred că nu este bine nici pentru ea”, mai susţine Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here