Accident rutier pe Drumul Naţional 64, la Strejeşti. O persoană a ajuns cu răni la spital

O persoană a ajuns la spital, luni, după ce autoturismul în care se afla ca pasager a fost lovit de un autotren, fiind proiectat într-o altă maşină parcată în afara părţii carosabile. 

Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 64, în jurul orei 11.30, pe raza localităţii Strejeşti. Potrivit poliţiştilor, un şofer din Giurgiu, D. Cătălin, de 35 ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule s-a angajat în depăşirea mai multor autovehicule, peste marcajul longitudinal continuu care desparte sensurile de mers şi peste marcajul pietonal, intrând în coliziune cu autoturismul condus de S. Mihaela, de 25 ani, din comuna Strejeşti, care nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare.

„În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoturismul condus de S. Mihaela a fost proiectat într-un autoturism oprit în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală a pasagerului în autoturismul condus de S. Mihaela, S. Marin, de 49 ani, din comuna Strejeşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţă care a transportat victima la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Oamenii legii spun că nici unul dintre conducătorii auto implicaţi în accident nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au demarat o anchetă în care fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here