Înaintări în grad, la termen, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt

Nouă cadre din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2015, au fost înaintaţi, vineri, în gradul următor, la termen.

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a avut loc, vineri, festivitatea de înaintare în gradul următor a unui ofiţer şi opt subofiţeri din cadrul inspectoratului. 

„Activitatea prilejuită de acest eveniment a debutat cu citirea Ordinului Viceprim – Ministrului pentru Securitate Naţională, Ministrul Afacerilor Interne de înaintare în gradul următor a ofiţerului şi a Ordinului inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt de înaintare în gradul următor a subofiţerilor jandarmi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

În prezenţa colegilor, celor avansaţi le-au fost înmânate noile grade de către prim-adjunctul inspectorului şef al Jandarmeriei Olt, colonelul Marin Boaţă, care i-a felicitat pe subordonaţi şi le-a urat succes în activitate. 

La gradul de locotenent a fost înaintat un ofiţer, la gradul de plutonier-adjutant şef – doi subofiţeri, la gradul de plutonier-adjutant – doi subofiţeri şi la gradul de plutonier-major – patru subofiţeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here