Campanie marca PNL pentru strângere de semnături în vederea demiterii lui Victor Ponta din funcţia de premier

PNL Olt continuă să îşi manifeste opoziţia faţă Guvernul Ponta în stradă. La sfârşitul lunii trecute mai mulţi liberali, în frunte cu copreşedintele organizaţiei judeţene, Siminica Mirea, şi cu copreşedintele TNL Olt, au ieşit pe arterele Slatinei pentru a strânge semnături în vederea demiterii lui Victor Ponta.

Zeci de liberali au ieşit pe străzile Slatinei purtând tricouri albe cu mesajul „Demite-l pe Ponta”, în căutarea oamenilor nemulţumiţi de Cabinetul Ponta. Şi s-au găsit destui care să-şi pună semnătura pe tabelele liberalilor, susţinând că s-au săturat de vorbe goale, neurmate de fapte care să îmbunătăţească, clar, traiul populaţiei. Nemulţumirile cetăţenilor sunt amplificate de corupţia care macină actualul executiv şi partidul principal din actuala coaliţie la guvernare.
„Ponta a pierdut sprijinul politic al PSD. Dragnea se erijează în postura de premier și a început să dea ordine miniștrilor. Situația din PSD pune România în postura ingrată de a avea un guvern cu trei premieri, sau un guvern cu triplă comandă: un premier inculpat aflat în concediu (Victor Ponta), un premier condamnat – președinte interimar de partid (Liviu Dragnea), și un premier interimar (Gabriel Oprea). În aceste condiţii, dar şi din alte 1000 de motive, Ponta trebuie să plece, iar guvernul trebuie să fie preluat de administratori care să fie cu picioarele pe pământ, lucru pe care PNL şi-l asumă. Am vorbit şi vorbim mereu cu oameni şi pot spune că nemulţumirile populaţiei cresc de la o zi la alta”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Siminica Mirea.
În campania de strângere de semnături pentru demiterea lui Ponta s-a implicat şi Siminica Mirea, copreşedinte PNL Olt
 
Contactat, copreşedintele TNL Olt, Marian Călin a spus că acţiuni de acest fel vor continua în Slatina şi în judeţ. 
„Am ieşit în stradă şi o vom mai face. Acest guvern a făcut doar promisiuni deşarte. Reprezint tinerii din judeţul Olt şi ştiu că foarte mulţi dintre aceştia nu au loc de muncă. Trebuie facut ceva petru ei în acest sens, dar şi în altele. Vom lupta până la capăt să demonstrăm că tinerii sunt o forţă în Olt şi în ţară, lucru demonstrat cu vârf şi îndesat în noiembrie 2014, când am câştigat alegerile prezidenţiale”, a declarat Marian Călin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here