Ana Maria Ciauşu, retrasă din competiţia privind desemnarea candidatului PNL la funcţia de primar al Slatinei

Secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciauşu, s-a retras din competiţia internă privind desemnarea unui candidat al partidului pentru cursa electorală privind funcţia de primar al Slatinei.

Înscrisă printre primii în competiţia internă privind desemnarea candidatului PNL care să se bată la alegerile locale din 2016 pentru funcţia de primar al Slatinei, Ana Maria Ciauşu şi-a informat colegii de partid că se retrage din această competiţie, invocând mai multe motive, printre care şi lipsa banilor cu care fiecare dintre competitori ar trebui să contribuie la realizarea unui sondaj de opinie. 

„Mi-am făcut eu nişte calcule nu doar din punct de vedere financiar, ci şi din punctul de vedere al timpului, al responsabilităţilor pe care mi le-am asumat, al muncii de secretariat general şi mi-am dat seama să se complică un pic lucrurile şi nu vreau să las lucrurile pe jumătate făcute. Şi atunci am luat decizia asta. Am ştiut de la început că să fii candidat la primăria Slatina implică foarte multe lucruri, dar am dorit să intru în competiţia asta pentru că mi-a plăcut ideea de competiţie internă în stil american”, a declarat Ana Maria Ciauşu. 

În competiţie au rămas cei doi copreşedinţi ai PNL Slatina, Marian Căruntu şi Sorin Brătoi, Gabriel Buliteanu şi Marius Bălaşa.  

Oameni cu dare de mână, Sorin Brătoi şi Gabriel Buliteanu nu numai că au bani pentru finanţarea sondajului, dar şi-au permis să cheltuie pe tipărirea şi distribuirea de flyere în oraş, astfel încât lumea să se edifice asupra biografiei lor, dar şi să-şi plătească susţinerea printre membrii de partid cu mese îmbelşugate la restaurant. De fiecare dată, Brătoi i-a luat faţa lui Buliteanu organizând primul astfel de acţiuni. Totuşi, în vreme ce la masa lui Brătoi, organizată la începutul lui august la un restaurant de la marginea Slatinei (unde se zvoneşte că ar fi fost şi un scandal), au mâncat vreo 40 de colegi de partid, la cea finanţată de Gabriel Buliteanu numărul participanţilor a fost dublu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here