Doi bărbaţi din Slătioara, la un pas de moarte după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp de beton

Un tânăr de 24 de ani şi un bărbat de 48 de ai, ambii din comuna Slătioara, a fost la un pas să îşi piardă viaţa, la finele săptămânii trecute, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp de beton de pe marginea drumului.

 
Accidentul rutier s-a petrecut vineri dimineaţa, în jurul orelor 06.00, pe DN 65 – E 574, pe raza comunei Slătioara, în afara localităţii. Potrivit poliţiştilor, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neatenţiei în conducere, şoferul, C. F. D., de 24 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în impact cu un stâlp din beton. 
„Din accident a rezultat rănirea gravă a numitului C.M., de 48 ani, din comuna Slătioara, judeţul Olt, pasager în autoturism, acesta refuzând însă internarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a declarat ofiţerul de relaţuii cu presa al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Iulian Nicolae.
 

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, mai spun oamenii legii. În cauză poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here