Iordănescu: Vrem să avem o prestaţie bună pentru că în meciurile cu Ungaria şi Grecia s-ar putea decide soarta calificării

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, miercuri, că este încrezător în şansele echipei naţionale în meciurile cu Ungaria şi Grecia care ar putea decide soarta calificării la Euro 2016.

„Suntem încrezători, vrem să avem o prestaţie bună pentru că în meciurile cu Ungaria şi Grecia s-ar putea decide soarta calificării”, a spus antrenorul înaintea plecării delegaţiei primei reprezentative spre Budapesta, citat de Mediafax.

Trei jucători din lot, Gabriel Torje, Vlad Chiricheş şi Steliano Filip au probleme medicale înaintea partidei cu Ungaria, potrivit selecționerului.

„Doi dintre jucători, Tătăruşanu şi Torje, au venit foarte târziu şi nu au participat la antrenamentul de luni. Torje are probleme de sănătătate, are câteva copci unde a fost lovit la cap. Legat de jucătorii care nu au intrat în programul echipei naţionale, Steliano Filip şi Chiricheş, ei nu au făcut antrenament cu noi, nici luni şi nici marţi. Au avut program separat. Abia azi au avut un program mai aproape de ce ne dorim, iar Steliano a intrat în ultimele 20 de minute ale antrenamentului”, a spus tehnicianul.

Echipa naţională a României va întâlni Ungaria, la Budapesta, vineri, de la ora 21:45, iar trei zile mai târziu va juca împotriva Greciei, pe Arena Naţională, tot de la ora 21:45, în Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016.

După disputarea a şase etape din Grupa F, clasamentul este următorul: 1. România – 14 puncte, 2. Irlanda de Nord – 13 puncte, 3. Ungaria – 11 puncte, 4. Insulele Feroe – 6 puncte, 5. Finlanda – 4 puncte, 6. Grecia – 2 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here