Trofeul Festivalului de muzică uşoară „Radu Şerban” a fost obţinut de Iulian Nicolae Selea, din Piteşti

Trofeul celei de-a XVI-a ediţie a Festivalului de muzică uşoară „Radu Şerban”, desfăşurată în 5 şi 6 septembrie, la Caracal, a fost câştigat de Iulian Nicolae Selea, din Piteşti. 

Premiul I a fost câştigat de Andreea Claudia Dumitriu din București), premiul II a fost obţinut de Octavian Broșteanu, din Alexandria, iar premiul III a fost acordat Ioanei Elvira Bolovan din Târgu Jiu. Juraţii au mai acordat două menţiuni de care se bucură Elena Chesnoiu din localitatea cezieni, Olt, şi Mirel Stancu din Caracal. Premiul special al juriului a fost câştigat de Marian Denisa Perpelea, din Slatina.

Alţi patru concurenţi, Bogdan Şerban (Caracal), Mihai Răduinea (Bucureşti), Nicoleta Ciontoiu (Bucureşti) şi Maria Alexandra Ilina (Iancu Jianu – Olt) au primit diplome de participare.

Juriul a fost format din realizatorul de emisiuni radio Titus Andrei (preşedinte), Viorel Gavrilă, compozitor şi dirijor, Florin Sișu, redactor muzical la Radio România Craiova, Florian Teodorescu (membri) şi Ligia Pavel (secretar). 

”Pe mine mă bucură enorm că festivalul continuă, mă bucură enorm că organizatorii fac eforturi ca memoria lui ‘«Radu Șerban» să fie onorată prin acest festival. Mă bucură faptul că vin soliști de peste tot și din ce în ce mai mulți tineri, dar nu pot să spun că a fost cea mai bună ediție. A fost o ediție medie, unde soliștii, nu știu, la început de septembrie, parcă nu au fost în cea mai bună formă. Un motiv ar fi, probabil, repertoriul, alt motiv ar fi că cei care au mai fost și au luat premii în anii precedenți au venit cu piese alese neinspirat. Ce pot să spun clar este că acestă ediție a fost sub ediția precedentă. Legat de concurenți, mi-au plăcut băieţii din Pitești şi Alexandria şi fata din Târgu Jiu”, a declarat Titus Andrei, președintele juriului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here