Străzile Primăverii, Libertăţii şi Cornișei din Slatina vor fi reabilitate cu bani din bugetul local

Municipalitatea slătineană plănuieşte să reabiliteze trei dintre cele mai importante artere ale oraşului-reşedinţă de judeţ. Este vorba de străizile Primăverii, Libertăţii şi Cornișei, care urmează să fie frezate şi asfaltate, iar bordurile vor fi schimbate.

În acest sens, actualul prmar interimar al municipiului, Emil Popa, a iniţiat un proiect de hotărâre care cuprinde studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici ai proiectului şi care va fi supus aprobării în următoarea şedinţă a consiliului local. 

Potrivit proiectului iniţiat, constructorul care va câştiga licitaţia va trebui să răzuiască vechiul strat de asfalt şi să spargă betonul de sub el, urmând să refacă, apoi, carosabilul la standarde moderne, dar şi să înlocuiască bordurile.   

Valoarea  totală  a lucrărilor de modernizare va fi, conform studiul de fezabilitate şi indicatorilor tehnico-economici, de peste 10,5 milioane de lei, sumă care va fi suportată în totalitate din bugetul local. De altfel, municipalitatea se va îngriji, în acest an, de continuarea şi de începerea lucrărilor pe 30 de artere ale Slatinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here