Bircea şi Ciugulea se bat în sondaj pentru candidatura ALDE la Primăria Slatina

Actualul viceprimar al municipiului-reşedinţă de judeţ, Cristian Bircea, şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt Ioan Ciugulea au fost incluşi într-un sondaj de opinie menit să dea candidatul ALDE cu cele mai mari şanse la funcţia de primar al Slatinei.
 
Anunţul a fost făcut, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, de senatorul Mihai Niţă, co-preşedinte al ALDE Olt, care a mai spus că lista competiţională rămâne deschisă. 
 
„Până la această oră, avem două persoane care şi-au exprimat dorinţa să candideze pentru funcţia de primar. Este vorba de domnul Ciugulea şi de domnul Bircea. Lista rămâne deschisă şi cred că în maximum trei săptămâni vom decide persoana care va candida la primărie. Va fi un sondaj şi persoana care va sta cel mai bine în acest sondaj va fi candidat”, a declarat Mihai Niţă.
 
Prezent la întâlnirea cu jurnaliştii, Ioan Ciugulea a ţinut să facă remarci răutăcioase la adresa foştilor colegi din PNL, susţinând că competiţia internă a ALDE nu va fi „o mascaradă ca la PNL”.
 
„Nu va fi o mascaradă ca la PNL în desemnarea candidatului. Noi nu suntem în concurenţă, dar am hotărât să vedem care este potenţialul partidului şi care este situaţia de fapt. De-asta am hotărât să facem şi un sondaj de opinie cu o firmă super-serioasă. Nu o să ne dăm la gioale eu cu Cristi. Sunt convins, de asemenea, că nu există o echipă a lui Cristi şi o altă echipă a lui Ciugulea”, a declarat Ioan Ciugulea, care împarte conducerea ALDE Olt cu Niţă. 
 
La rândul său, Cristian Bircea a declarat că în administraţia locală din care face parte el însuşi trebuie schimbate foarte multe lucruri.
 
„Nu ne putem ascunde, toată lumea este conştientă că trebuie făcută o schimbare radicală atât în ceea ce priveşte mentalitatea, cât şi relaţiile. Sincer, nu este o situaţie comodă, în Primăria Slatina, la ora asta. Trebuie reparate o grămadă de lucruri care au fost făcute prost”, susţine Cristian Bircea, co-preşedinte ALDE Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here