Scandal pe bilete la România – Finlanda: Site-ul FRF e picat, partenerii Federaţiei susţin că nu au primit indicaţii privind livrarea tichetelor

Situaţia tensionată la meciul România – Finlanda, ce urmează să se dispute joi, pe Arena Naţională. Deşi iniţial partida trebuia să se desfăşoare fără spectatori, FRF a câştigat recursul depus la UEFA şi forul continental ne-a dat dreptul de a umple tribunele la această partidă. Numai că, termenul scurt în care ar trebui vândute biletele, a creat o adevărată debandată marţi după-amiază.

Într-o conferinţă de presă, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că biletele vor avea un preţ unic (20 de lei, mai puţin zona VIP) şi că vor putea fi achiziţionate în trei moduri: de la casele de bilete ale stadionului, online – de pe site-ul FRF, dar şi din reţeaua de magazine Inmedio şi Germanos, partenerii FRF.

În realitate însă, lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Marţi, după ora 11:00, site-ul FRF a fost mai mult picat, fiind practic imposibil de a rezerva tichetele, iar partenerii FRF susţin că nu au fost înştiinţaţi despre modul de lucru.

“Noi nu putem livra biletele pentru că site-ul e picat, dar şi dacă ar fi activ nu le-am putea printa, FRF nepunându-ne la dispoziţie tipizatele corespunzătoare”, ne-a spus unul din vânzătorii din reţeaua Inmedio din Bucureşti, unde ar fi trebuit să se vândă biletele la meci. “Încercaţi mâine, deocamdată e imposibil”, ne-a comunicat un alt vânzător.

Situaţia e cauzată de proasta comunicare între FRF şi parteneri. Răzvan Burleanu anunţa în conferinţa de presă că, din cauza timpului scurt, biletele online nu vor mai putea fi trimise fiecărui cumpărător acasă, acestea urmând a fi primite pe e-mail şi printate. Numai că vânzătorii magazinelor partenere nu au fost informaţi despre această situaţie, concluzia fiind imposibilitatea celor interesaţi de a achiziţiona biletele la România – Finlanda!

Nici la casele de bilete de la Arena Naţională situaţia nu e mai bună, fiind deja cozi de zeci de metri formate de suporteri. Totuşi, cei de aici au şansa să îşi achiziţioneze încă de marţi un bilet, neîntâmpinând problemele celor care încearcă să şi-l procure online sau din magazinele partenere FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here