Geantă cu documente pierdută, găsită de jandarmii olteni şi restituită proprietarului

Un caracalean care în urmă cu două zile a pierdut o geantă cu documente în incinta Tribunalului Olt a avut noroc cu jandarmii care execută paza acestei instituţii, care i-au găsit şi predat, miercuri, bunurile pierdute.

Omul şi-a pierdut geanta în urmă cu două zile, când a participat la o şedinţă de judecată. După şedinţă, proprietarul a părăsit sala de judecată uitându-şi geanta pe bancheta pe care stătuse. 

„Luni 5 octombrie, după terminarea unei şedinţe de judecată şi plecarea celor prezenţi la proces, efectivele de jandarmi care asigură paza şi protecţia Tribunalului Olt au efectuat verificarea sălii unde s-a desfăşurat şedinţa, ocazie cu care au găsit, pe o banchetă, o geantă din material textil de culoare neagră. În prezenţa unui martor asistent, jandarmii au procedat la ridicarea şi verificarea sumară a conţinutului genţii, în care au găsit diferite înscrisuri, un MP4 player şi mai mulţi suporţi de memorie (CD, memory stick)”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan. 
Pornind de la înscrisurile găsite, jandarmii au reuşit identificarea persoanei în cauză, acesta fiind un bărbat de 55 de ani din municipiul Caracal, care, miercuri, s-a deplasat la Tribunalul Olt pentru a-şi recupera bunurile pierdute. 

„Geanta, cu toate bunurile, i-a fost predată pe bază de proces-verbal, bărbatul mulţumind jandarmilor pentru profesionalismul, spiritul civic şi integritatea de care au dat dovadă”, a mai spus Emanuel Botan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here