Prins în podul casei, la furat: Tânăr din Izvoarele, arestat pentru 30 de zile pentru tentativă de tâlhărie calificată

Un tânăr de 24 de ani din comuna Izvoarele a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce poliţiştii din localitate au dovedit că bărbatul se face vinovat de săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 8 spre 9.octombrie, bărbatul a fost surprins de proprietara unei locuinţe, din aceeaşi localitate, în timp ce se afla în podul casei, având intenţia de a sustrage diverse bunuri. În timp ce încerca să escaladeze gardul locuinţei, pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul a lovit-o pe soacra proprietarei şi a reuşit să fugă.

„La data de 15.10.2015, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Postului de Poliţie Izvoarele, Judecătoria Slatina a dispus măsura de arestării preventive pe o perioada de 30 zile, faţă de un tânăr, de 24 ani, din comuna Izvoarele, sat Alimăneşti, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de tâlhărie calificată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here