Ce îţi rezervă destinul când ai un nume popular: Deputatul Gigel Ştirbu a rămas ştirb. La propriu

Deputatul Gigel Ştirbu, co-preşedinte al PNL Olt, a rămas ştirb. Nu este o glumă şi nici un joc de cuvinte. Omului i-a căzut un dinte din faţă, motiv de distracţie maximă pentru colegii de partid prezenţi la Comitetul Judeţean Executiv (CJEx) de vineri, unde Ştirbu s-a prezentat în noua postură: de om ştirb.

Întâmplarea a făcut deliciul colegilor de partid prezenţi la întrunirea CJEx, care au făcut imediat legătura între lipsa dintelui şi numele pe care îl poartă liderul liberal. De altfel, nu este pentru prima oară când numele parlamentarului devine subiect public. În decembrie 2013, când Gigel Ştirbu a fost nominalizat de PNL să ocupe funcţia de ministru al Culturii, filozoful Andrei Pleşu a declarat că „nu am auzit niciodată de domnul ăsta, ori la Cultură îmi imaginez că ar trebui să apară totuşi şi personaje care au un anumit curriculum în domeniu”, a spus Pleşu, adăugând că „un Gigel în plus nu mai contează”. 

Întrebat atunci de jurnalişti cum priveşte declaraţia lui Andrei Pleşu, Ştirbu a răspuns: „Sunt extraordinar de mândru de numele meu şi mulţumesc părinţilor de numele care mi l-au dat”. Demnitarul s-a făcut de râs printr-un răspuns incorect gramatical, întrucât varianta corectă este „pentru numele pe care mi l-au dat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here