Parchetul Tribunalului Olt, „Porţi Deschise” cu restricţie pentru elevi de Ziua Europeană a Justiţiei

Cu prilejul Zilei Europene a Justiţiei, celebrată în toată Europa în data de 25 octombrie a fiecărui an, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt îşi va deschide porţile, vineri, 23 octombrie, pentru elevii care vor dori să înţeleagă la sursă cum funcţionează un segment al Justiţiei. Procurorii au impus, însă, un număr fix de elevi de la fiecare unitate de învăţământ care vor putea trece pragul instituţiei.
 
Vineri, aşadar, grupuri de elevi, în limita a 15 tineri de la fiecare instituţie de învăţământ, vor putea pătrunde în sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, unde vor afla informaţii despre mijloacele de funcţionare a Justiţiei pe palierul magistraţilor procurori. Vizitele vor avea şi restricţie de timp, numai în intervalul orar 13.00 – 15.00 elevii putând intra în sediul instituţiei. În acelaşi interval sunt aşteptate şi alte persoane curioase să afle amănunte despre munca procurorilor.
 
„Unităţile de învăţământ interesate de acest program pot transmite lista participanţilor, maximum 15 elevi pentru fiecare unitate de învăţământ, la adresa de e-mail pt_olt@mpublic.ro, p\n[ la data de 22.10.2015. La aceeşi dată sunt aşteptaţi să participe şi cetăţenii interesaţi de activităţile organizate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt”, se arată într-un comunicat al instituţiei organizatoare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here