Noul preşedinte al sindicaliştilor de la „Cartel ALFA” – Filiala Olt este un agent de poliţie: Cristel Ioţu

În urma alegerilor de miercuri, noul preşedinte al Filialei Olt a CNS „Cartel ALFA” Cristel Ioţu, agent de poliţie, de la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC). 
 
Funcţia de preşedinte a fost vizată şi de Tiberiu Tiberiu Nagy, vicepreşedinte al Sindicatului Liber ALRO Slatina, trimis în luptă de consilierul judeţean Ioan Popa, preşedintele sindicatului. Delegaţii cu drept de vot ai celorlalte sindicate n-au ţinut, însă, seama că Nagy este susţinut de un ales al judeţului, drept pentru care acesta a obţinut mai puţine voturi decât contracandidatul său. 
 
Din noul Birou Executiv al „Cartel ALFA” Olt mai fac parte, ca vicepreşedinţi, Ion Comănescu de la Sindicatul Prelucrarea Aluminiului din cadrul fostei IPA (actualmente secţie a ALRO), Nicolae Roibu, susţinut de consilierul judeţean Constantin Popescu, preşedintele Sindicatului „Aluministul” de la ALRO, şi Octavian Mateescu, liderul Sindicatului APIA Olt. Pentru un post de vicepreşedinte s-a bătut şi Dumitru Mitroi, vicepreşedinte Sindicatului Mecanicilor de Locomotivă Piatra Olt, fără succes, însă.
 
Funcţia de secretar al filialei i-a revenit Marinelei Ana, preşedinta Sindicatului TESA din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, de altfel singura candidată pentru acest post.
 
Alegerile noii conduceri au fost organizate în condiţiile în care mandatul vechiului Birou Executiv expirase de mai multă vreme, dar şi în urma decesului, anul trecut, al celui care asigura preşedinţia filialei, Constantin Boerescu.

4 COMENTARII

  1. Marinescu a disparut in ceata?!?Nu mai este „scula” la Cartel Alfa ????este chiar o alegere buna. Poate fi propus sa fie presedinte la sindicatul betivilor si nesimtilor fara frontiere, este cel mai potrivit !!!

  2. Viata este facuta pentru oameni puternici domnule redactor nu pentru cei ce se ascund sub fustele femeilor incercand in acest fel sa braveze si oferind opinii personale nefondate.De ce nu a-ti fi dumneavoastra omul meu cum a-ti putea demonstra aceasta? Democratia este ,, puterea votului” exprimarea libera nefiind influentata de articole partinice ca ale d.tra.Va rog ramaneti jurnalist nu postac.Cu respect Popescu Edi.

  3. Liderii sindicali si-au tradat oamenii. Acum, miscarea sindicala este ingropata pentru ca a fost condusa de oameni slabi, mediocri, tradatori, corupti etc. Exemplificam: Popa – bautor fruntas, fatarnic si egoist; Popescu (zis Edi) – probleme grave de personalitate, comportament, moralitate. Comanescu – parvenit, crescut la umbra lui Gagiu; Florescu – camatar si pus de fatada pentru alte smecherii (prietenii stiu de ce) ; Marinescu – betivan, spagar, arogant; Mitroi – slugarnic si fara personalitate, Mateescu – face caca mai mult decat mananca (de la metabolism), Marinela – inodora, incolora, Stefanescu de la tevi – individualist; Fugaru – miroase a psd precum curvele de pe centura, nagy – ungur; stanciu din Pirelli – incult, Iotu – mai destept ca ei dar cu interese personale, Cirstea de invatamant – psihiatrie, Lesnic&Bratoi – interese politice, Neag de la Electrocarbon – somn usor si papa bun, Cacoveanu Tranzbuz – aerian, etc etc. P.S. se vede ca Popescu Edi este si agramat dupa cum a scris comentariul anterior (la scoala domnule, la scoala)!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here