Un tânăr din Dobrosloveni, arestat pentru tentativă de omor după ce a snopit un copil în bătaie

Un tânăr de 23 de ani din Dobrosloveni riscă să stea ani buni după gratii după ce a snopit în bătaie un minor. Copilul, în vârstă de 13 ani, a avut nevoie de aproape două luni de îngrijiri medicale pentru a se reface după lovituri. Agresorul a fost arestat preventiv, miercuri, pentru o perioadă de 30 de zile.

Agresiunea a avut loc în noaptea de 4 spre 5 noiembrie, când tânărul, Ionuţ Laurenţiu Florea, i-a pus minorului R.A.D. viaţa în pericol în urma loviturilor repetate cu palmele, dar şi cu căpiciul de la un cal.  

„S-a reţinut că, în noaptea de 04/05.11.2015, inculpatul F.I.L. în vârstă de 23 ani, a exercitat asupra minorului R.A.D., în vârstă de 13 ani, din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, acte de violenţă fizică, lovindu-l în mai multe rânduri cu palmele şi căpiciul de la un cal peste zona capului, fiindu-i provocate leziuni traumatice (hematoame epicraniene, fractură oase proprii nazale şi etmoidal dreapta cu interesarea peretelui intern ochi drept) care au necesitat, pentru vindecare, 50-55 zile îngrijiri medicale”, se arată în referatul procurorilor.

Medicii legişti afirmă că leziunile i-au pus minorului în primejdie viaţa, în lipsa tratamentului medical putându-se instala decesul. Agresorul a fosr reţinut, marţi, de procurori pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor. 

„Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt din data de 10.11.2015 s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de inc. F.I.L. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, prev. de art. 32 alin. 1 C.p. rap. la art. 188 alin. 1 C.p. Inculpatul FI.L. a fost reţinut pe o durată de 24 de ore în Arestul IPJ Olt”, mai spun procurorii.

Ulterior, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a propus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, instanţa judeţeană admiţând propunerea formulată de procurori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here