FC Olt, victorie cu Concordia Chiajna II înaintea amicalului cu Dinamo Bucureşti. Scor: 2 – 1

FC Olt Slatina s-a impus, scor 2-1, în meciul oficial, susţinut pe teren propriu cu Concordia Chiajna II. Golurile au fost marcate de golgheterul echipei, experimentatul atacant Bobi Verdeş. În urma succesului înregistrat, gruparea slătineană şi-a consolidat primul loc.

Slătinenii au făcut un joc extrem de bun în primele 45 de minute. Bobi Verdeş a deschis scorul în debutul întâlnirii, după o o acţiune rapidă de atac a slătinenilor. Rogoveanu pasează în dreapta pentru Precup, care îl deschide pe dreapta pe Adi Popa, a cărui centrare în faţa porţii este reluată în plasă de Verdeş (min.4). Golgheterul slătinenilor reuşeşte, la jumătatea primei reprize, “dubla”. “Vârful” slătinenilor este servit perfect de acelaşi Adi Popa, iar principalul marcator al celor de la FC Olt majorează scorul cu o execuţie spectaculoasă din careu(min.22). Oaspeţii au avut primul şut spre poartă în minutul 44, practic pe teren existând o singură echipă.

Actul secund nu a mai fost abordat de slătineni cu aceeași concentrare, aceştia irosind numeroase ocazii mari de a marca. Mai mult, pe fondul relaxării, oaspeţii au redus din diferenţă prin Zanfir, care l-a învins pe Nuno Claro cu un şut din careu (min.78). Înaintea golului marcat de ilfoveni, Anghelina a ratat o ocazie enormă de a închide jocul. Scăpat singur cu portarul, mijlocaşul s-a complicat, irosind şansa de 3-0. În cele din urmă, jocul s-a încheiat cu victoria de 2-1, la capătul unui meci în care slătinenii au avut multe ocazii de poartă.

În urma succesului înregistrat, este greu de crezut că FC Olt Slatina mai poate pierde statutul de campioană de toamnă. Rezultatele au fost înregistrate în condiţii foarte grele dată fiind situaţia financiară.

Oprescu, supărat pe atitudinea din actul secund

Aşa cum era de aşteptat, antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, le-a reproşat elevilor săi atitudinea din actul secund.

“Sunt supărat pe atitudinea din repriza a doua. Mă aşteptam să aibă aceeaşi determinare pe care au avut-o în prima parte a jocului. Le-am atras atenţia în mod repetat, dar mai ales la pauză, chiar dacă aveam 2-0 şi veneam după o primă repriză foarte bună, că meciul nu este terminat.Le-am spus că dacă nu tratezi jocul cu atenţie maximă şi nu dai totul, rişti să te faci de râs, aşa cum ne-am făcut noi în repriza a doua. Da, aşa este, prima repriză a fost foarte bună, dar fotbalul se joacă pînă în minutul 90”, a declarat antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu.

FC Olt Slatina va evolua, mâine, 14 noiembrie, cu Dinamo Bucureşti, într-un amical pentru supravieţuire. Scopul este acela al strângerii de fonduri, având în vedere lipsa finanţării. În acest amical special, ce se va disputa pe Stadionul “1 Mai”, cu începere de la ora 14. 00, va evolua inclusiv fostul mare atacant, Ionel Dănciulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here