FC Olt Slatina, la un pas de desfiinţare din lipsă de finanţare. Ce spune căpitanul echipei

La un pas de a deveni campioană de toamnă, FC Olt Slatina nu se poate gândi la promovarea în Liga a II-a. Neavând finanţare, echipa riscă să se desfiinţeze după ultimul meci din tur, ce se va disputa în week-end, în deplasare, cu Urban Titu. Purtătorul banderolei de căpitan, Ciprian Dinu, speră ca amicalul cu Dinamo să nu fi fost ultimul meci susţinut pe Stadionul „1 Mai”.

Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Ciprian Dinu, s-a arătat dezamăgit de faptul că meciul cu Dinamo, destinat strângerii de fonduri pentru ca echipa să încheie turul, ar putea fi ultimul disputat pe Stadionul „1 Mai”. Slătinenii au condus echipa din Liga I, însă, în actul secund, din cauza stării de oboseală după meciul din campionat, au cedat fizic. Spectacolul a fost unul plăcut, spectatorii, prezenţi în număr mare, s-au bucurat de fotbal.

„Într-adevăr, am dat o replică bună, atât cât am rezistat fizic, dar pe parcurs n-am mai putut ţine ritmul. Era greu să avem aceeaşi prospeţime, mai ales la nici 24 de ore, după un meci jucat în campionat. Important este că lumea care a venit la stadion s-a bucurat de fotbal, de joc, de atmosferă. Spectatorii au avut ocazia să vadă Dinamo, o echipă de tradiţie. Sperăm ca acest amical să nu fie ultimul meci. Am avut sprijinul celor de la Dinamo, să putem juca ultimul meci din tur, şi nu al autorităţilor, aşa cum era normal”, a declarat căpitanul celor de la FC Olt Slatina, Ciprian Dinu.

„Vrem să încheiem turul pe primul loc, să ne respectăm cuvântul dat”

Lider al seriei, FC Olt Slatina este la un pas de a deveni campioană de toamnă. Jucătorii nu îşi permit să se gândească la Liga a II-a, având în vedere faptul că soarta echipei este, din iarnă, incertă.

„Nu ne putem gândi la Liga a II-a, pentru că noi, deocamdată, nu ştim dacă vom mai exista. Vrem să încheiem turul pe primul loc, să ne respectăm cuvântul dat, iar după aceea vom vedea ce va fi. Ar fi păcat ca această echipă să dispară. Era un proiect serios, s-a văzut prin rezultate. Fotbalul este un sport în jurul căruia se creează emulaţie, iar acest lucru s-a văzut inclusiv astăzi (nr. red. – sâmbătă)”, a mai spus Ciprian Dinu, la finalul amicalului cu Dinamo Bucureşti.

FC Olt Slatina va întâlni, sâmbătă, în deplasare, Urban Titu, în cadrul ultimei runde a turului de sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here