FC Olt este campioană de toamnă. “Îmi pare rău că nu am reuşit să încununăm parcursul bun cu o ultimă victorie”

Jucătorii grupării slătinene nu au mai abordat cu aceeaşi concentrare ultimul meci al turului, însă rămân cei mai buni din serie. Deşi, favoriţi cu Urban Titu, formaţie situată în zona inferioară a clasamentului, slătinenii nu şi-au respectat statutul, cedând, scor 1-0, punctele puse în joc. După cum se ştie, echipa este în pragul desfiinţării, iar acest lucru a cântărit, jocul fiind abordat, de data aceasta, superficial. Dacă, în meciurile în care au arătat atitudine, tehnicianul Dan Oprescu a ţinut tot timpul să-şi felicite jucătorii, de data aceasta, pe bună dreptate, le-a reproşat, multora dintre ei, lipsa de profesionalism.

Jucătorii slătineni au pierdut meciul susţinut, în deplasare, cu Urban Titu, formaţie ce acumulase doar nouă puncte. Golul înfrângerii a venit în minutul 65, la capătul unui joc în care slătinenii n-au mai arătat aceeaşi dorinţă de victorie. Cu toate astea, FC Olt Slatina este campioană de toamnă, încheind turul pe primul loc, cu un avans de două puncte faţă de gruparea din Câmpulung, care de asemena a pierdut meciul cu satelitul celor de la Concordia Chiajna. Trebuie remarcat faptul că jucătorii pregătiţi de Dan Oprescu au obţinut rezultate deosebite, deşi echipa este în pragul desfiinţării din lipsă de finanţare.

Oprescu: “Dacă altă dată i-am felicitat, acum atitudinea a lăsat de dorit”

Antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, le-a reproşat jucătorilor lipsa de determinare, însă, a precizat că, pe de o parte, îi înţelege, având în vedere dezinteresul arătat echipei de fotbal.

“Păcat că am făcut deplasarea, doar ca să facem act de prezenţă. Marea majoritate fiind jucători tineri, ar fi trebuit să aibă o motivare intrinsecă. Asta demonstrează că mai au mult de lucrat ca să ajungă să facă pasul spre fotbalul mare. Din păcate, unii jucători cu experienţă, care până acum au jucat şi au avut ambiţie, de data aceasta au căzut şi ei pradă atitudinii majorităţii. Dacă altă dată i-am felicitat pentru atitudine, pentru că au uitat de probleme atunci când au intrat pe teren, de data asta atitudinea a lăsat de dorit. Indiferent care va fi deznodământul şi viitorul lor, nimeni nu apreciază aşa ceva. Îmi pare rău că n-am reuşit să-i motivez suficient, să încununăm parcursul bun, obţinut în condiţiile pe care le ştie toată lumea, cu o ultimă victorie. Din punctul meu de vedere, evoluţia de azi, umbreşte acest parcurs. Dar, eu ştiu, poate au gândit şi ei, cum am gândit şi eu, la un moment dat. Ce rost are să faci atâtea sacrificii pentru o echipă a cărui oraş nu te merită!?”, a declarat antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu.

FC Olt încheie turul pe primul loc, care în mod normal, ar trebui să aducă o iarnă liniştită. Situaţia este departe de a fi aşa, gruparea slătineană fiind poate singura echipă din ţară, care deşi este pe primul loc, se desfiinţează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here